Genel Sekreterimizin İlk Durağı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Oldu
28 Temmuz 2017

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ali ORUÇ, Kuzey Genel Sekreterliği'ne bağlı hizmet veren hastaneleri yerinde değerlendirme ziyaretlerine başladı.

İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri olarak göreve başlayan Oruç’un, yerinde değerlendirme ziyaretlerinin ilk durağı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi oldu. Hastanenin toplantı salonunda idari kadro ile bir araya gelen Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ali ORUÇ, Hastane Yöneticisi Op. Dr. İlker Kızıloğlu'nun hazırlamış olduğu kurumu tanıtan sunumu dinledi.

Yapılan toplantının ardından kurumda hizmet veren bütün birimleri gezen Oruç, hastane yönetiminden özellikle Ameliyathane, Acil Servis ve Yoğun Bakım Servisleri başta olmak üzere işleyişle ilgili ayrıntılı bilgi alarak fikir alışverişinde bulundu.

Hastane ziyaretinin ardından İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ali ORUÇ “Önümüzdeki süreçte Genel Sekreterliğimize bağlı Sağlık Tesislerinde hizmet kalitemizi arttırmak, çalışanlarımızın memnuniyetini üst düzeye çıkarmak ve tüm Sağlık Tesislerimizde standart bir sistem oturtmak için çalışmalar, projeler yapacağız. Daha önceki dönemde İzmir’in Kuzey Bölgesi’nin sağlığında yapılmış başarılı işler var. Bunlardan birisi de Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi. Son bir yıldır aktif olarak çalışan bu Hastanemize girer girmez eski devlet hastanesi mantığından ne kadar uzaklaştığımızı ve sağlıkta nasıl ileri bir noktaya geldiğimizi görebilmek mümkün. Geniş ve ferah alanları, üst segmentdeki teknolojik donanımı ve en önemlisi güleryüzlü çalışanları ile sağlıkta yaşanan reformu burada hissedebiliyoruz. Ama bunlar yetmez. Daha iyilerini yapmak ve Karşıyaka, Çiğli ve İzmir’in Kuzey Aksında yaşayan halkımıza en iyi sağlık hizmetini vermek için canla başla çalışacağız.” dedi. Çiğli BEH Yöneticisi Op. Dr. İlker Kızıloğlu “Genel Sekreterimizin yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok memnun olduk. Genel Sekreterimize yeni görevinde başarılar dilerim.” dedi.

• 223973c3.jpg
  • 35abfb38.jpg