Emekli Öğretmenden Hastanemize Anlamlı Bağış
05 Ağustos 2017

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne, Emekli Öğretmen Tıbbi Cihaz bağışı yaptı.

Çiğli BEH Kardiyoloji Polikliniği’ni takip ve tedavi için sıkça ziyaret eden 77 yaşındaki Emekli Öğretmen Meliha Keten Özek, verilen hizmetten duyduğu memnuniyeti, hastaneye tıbbi cihaz bağışı yaparak dile getirdi.

Sizler Sayesinde Sağlıkla Hayatımızı Sürdürüyoruz… Tıbbi bağış yardımında bulunan Özek “Kardiyoloji Polikliniği’ne takip ve tedavi için çok sık geliyorum. Gerek Kardiyoloji Klinik çalışanlarından gerekse hastanenin diğer çalışan ve birimlerinden çok memnunum. Sizler sayesinde sağlıkla hayatımızı sürdürüyoruz. Hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız.” dedi.

Gönlü Zengin Öğretmen…

Hastanenin İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Metin Gencer “Saygıdeğer Öğretmenim Meliha Keten Özek Hanımefendi’nin hastanemize yapmış olduğu tıbbi cihazlar, kliniklerimizde hizmet vermeye başladı. Göz Kliniği’nde kullanılmak üzere “2 adet Skiaskopi Cetvel, 1 adet İshihara Renk Körlüğü Kitabı ile 1 adet Fly Test”, Fizik Tedavi Kliniği’nde kullanılmak üzere “1 adet Kas Stimülatörü”, Yenidoğan Kliniği için “1 adet Yenidoğan İşitme ve Tarama Cihazı”, Kardiyoloji Kliniği’nde kullanılmak üzere “1 adet Kalp Tarama Cihazı” bağışı yaptı. Ayrıca hasta taşıma amacı ile “14 adet Tekerlekli Sandalye” kliniklerde kullanılmak üzere çalışanlara teslim edildi.

Gönlü zengin öğretmenime bu duyarlı davranışı için çok teşekkür ederim.” dedi. Çiğli BEH Yöneticisi Op. Dr. İlker Kızıloğlu ise hastaneye yapılan bu anlamlı bağışı Meliha Keten Özek’e teşekkür plaketi vererek dile getirdi. Kızıloğlu hastane yönetim birimi ile yapmış olduğu toplantı sırasında Emekli Öğretmene plaketini takdim ederken “Hastanemize yapılan bu bağışı emekli bir öğretmenimizden kabul ediyor olmak beni çok duygulandırdı. Öğretmenlerimizin her alanda olduğu gibi sağlık alanında da göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı kendisine çok teşekkür eder, sağlıklı ve uzun ömürler dilerim.” dedi.

• a8dcbd9f.jpg
  • aed1b653.jpg