Merhum Doç.Dr. Nazif ERKAN Unutulmadı

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Kurucu Başhekimi Doç. Dr. Nazif ERKAN, düzenlenen tören ile anıldı.

GENÇ YAŞTA HAYATINI KAYBETTİ

28 Nisan 2016 tarihinde geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu 47 yaşında hayatını kaybeden Doç. Dr. Nazif ERKAN için düzenlenen törenin açılış konuşmasını İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Doç. Dr. Mehmet YILDIRIM yaptı. Yıldırım sözlerine şu şekilde devam etti “ 2000 yılında kendisi ile çalışmaya başladık. Çok pozitif ve bilimsel bir ortamda çalışıyorduk. Spora çok düşkündü. O zamanlar hastanemizin futbol turnuvasında görev almıştı. Acil Serviste Sorumlu Hekimlik yaptığı dönemde bile kliniğimiz ile bağlarını koparmadı. Cerrahi endoskopi ünitemizin kurulmasında önemli rol oynadı. Bilimsel toplantılarımızın vazgeçilmez kişisiydi.”

HASTANEMİZİN HER YERİNDE ONUN EMEĞİ VAR

Anma töreninde söz alan Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İlker KIZILOĞLU, Doç. Dr. Nazif ERKAN’ın hastanemizde çok emeği var. Bugünlere onun sayesinde geldik diyerek şunları ifade etti “ 2 yıl önce değerli hocamız Doç. Dr. Nazif ERKAN'ı kaybettik. Kurucu Başhekimi olduğu bu güzel hastanede , onun açtığı yolda vatandaşlarımıza en iyi sağlık hizmetini vermek için canla başla görev yapmaya devam edeceğiz. Doç. Dr. Nazif ERKAN Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nin açılması için her türlü çabayı gösterdi. İleri görüşlülüğü, kararlılığı ve meslek sevdası ile yolumuzu aydınlatmaya devam edecek olan Doç. Dr. Nazif ERKAN'ı saygı ile anıyor kederli ailesine tekrardan başsağlığı diliyorum.”

AMBULANS KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN SAĞLIK ÇALIŞANI DA UNUTULMADI

Anma töreninde ayrıca İzmir’in Aliağa ilçesinde meydana gelen ve bir sağlık çalışanın da hayatını kaybettiği kazaya da yer verildi. Op. Dr. İlker KIZILOĞLU “ Saat 05.00 sıralarında İzmir - Çanakkale Yolunda meydana gelen trafik kazasında ambulansta görev yapan sağlık çalışanı Paramedik Esma BAŞKURT’u kaybettiğimizi öğrenmiş bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın hayatını kurtarmak için özverili bir şekilde görev yapan ve bu yolda hayatını kaybeden görev şehidimize Allah’tan rahmet kederli ailesine ve tüm sağlık çalışanlarına başsağlığı diliyoruz.” dedi.

DOST VE YARDIMSEVER BİR İNSANDI

Törene katılan İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Enver İLHAN “ Öncelikle hayatını kaybeden sağlık şehidimize Allah’tan rahmet yaralılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu anne törenine bizi davet ettiği için Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İlker KIZILOĞLU’na ayrıca teşekkür ederim. Doç. Dr. Nazif ERKAN hastanemizde görev yaptığı süre boyunca birçok  problemi çözdü. Kendisi herkes ile dost ve yardımsever bir insandı. İletişime açık, her problemi çözen olumlu yönde yaklaşan bir kardeşimizdi. Kendisini rahmetle anıyorum” dedi.

OLAĞANÜSTÜ BİR GAYRET İLE ÇALIŞIYORDU

Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Birol DURUKAN , Doç. Dr. Nazif ERKAN’ın çok değerli katkılarının bulunduğunu belirterek sözlerine şu şekilde devam etti “ Anma törenleri en hüzünlü törenlerdir. Söyleyecek o kadar çok şey olmasına rağmen kelimeler kifayetsiz kalır. 47 yıllık hayatına baktığımıza başarılar ile dolu olduğunu görüyoruz. Doç. Dr. Nazif ERKAN Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi’nin açılabilmesi için olağanüstü bir gayret ile çalıştı. Eğer bu hastane İzmir’in en iyi hastanelerinden biriyse bunda şüphesiz onun katkıları vardır. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum”

• 0W7A4001.jpg
  • 0W7A4009.jpg