Yaşanan bu saldırıyı kamuoyunun vicdanına sunuyoruz
04 Temmuz 2019

Kamuoyuna duyurulur…

Vatandaşlarımız için zaman kavramı gözetmeden büyük bir fedakarlıkla sağlık hizmetinin sunumunda görev yapan büyük bir ailenin mensuplarıyız.Verdiğimiz sağlık hizmetinin kesintisiz ve nitelikli olarak verilmesini sağlamak için bu açıklamanın yapılması gerektiğini sizlerin takdirine sunuyoruz.

İzmir’in kuzeybatı bölgesinin en büyük hastanesi olması nedeniyle bir çok hastamıza şifa dağıtıyoruz.Bu nedenle başta acil servisimiz olmak üzere hayat kurtarmak için elimizden geleni yapıyoruz.Sağlık ve şiddet kelimelerinin yan yana anılıyor olmasından büyük bir rahatsızlık duyuyoruz.

27 Haziran 2019 tarihinde, hastanemiz acil servisinde görev yapan değerli çalışanımız Acil Tıp Uzmanı Çağrı KOKKOZ, bir hasta yakını tarafından saldırıya uğramıştır.Sağlığınızı emanet ettiğiniz biz sağlık çalışanları olarak sunduğumuz sağlık hizmetinin niteliğini arttırmak için ailemizden ve sevdiklerimizden uzakta büyük bir fedakarlıkla görev yapmaktayız.

Siz değerli hastalarımıza geçmiş yıllarla kıyaslanamayacak özelliklerde imkanlar sunan İzmir Çiğli Bölge Eğitim hastanesinde, dünya standartlarında olanaklar sağlamayı hedefliyoruz.Üst üste yaşanan bu saldırı olayları çalışanlarımızın performansını olumsuz olarak etilemekte ve siz hastalarımızın iyi bir sağlık hizmeti almasını engellemektedir.

Vatandaşlarımızın yeterli sağlık hizmetini almasını engeleyen bu vahşi saldırının takipçisi olacağız.Sizlere şifa veren eller, kendilerini anlayan yürekler istiyor.Şiddeti ve vahşeti reva gören hiçbir düşünceyi ve hareketi kabul etmiyoruz.,

Yaşanan bu saldırıyı kamuoyunun vicdanına sunuyoruz