Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
08 Ağustos 2019

ÇİĞLİ BÖLGE EĞİTİM HASTANESİ
Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı İlan Metni (30 Eylül 2019-12 Kasım 2019)
1. Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 30 Eylül 2019-12 Kasım 2019 tarihleri arasında Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi’nde düzenlenecektir. Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programına çocuk ve erişkin acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.

Başvuru tarihleri 15 Ağustos 2019-02 Eylül 2019 arasında olup, başvuru için istenen belgeler ve iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Başvuru Belgeleri
1-Başvuru Formu
2-Ünvanıyla ilgili diploma fotokopisi
5-Acil Serviste çalışmış olduğu tarihleri belirten görev yeri belgesi