Başhekim KIZILOĞLU'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Op. Dr. İlker KIZILOĞLU, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başhekim KIZILOĞLU, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“ Şifalı elleri ile hastalarımızın hayatına dokunan, çocuklarımızın hayatlarına örnek teşkil eden kadınlarımızın, daha adil ve ayrımcılığın olmadığı bir çalışma ortamına kavuşabilmesi için Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi olarak tüm gücümüzle çalışıyoruz. Biz biliyoruz ki kadınlarımızın sayesinde güçlü bir kurumuz. Tarih boyunca kadınlarımızı baş tacı eden bir medeniyetin temsilcileriyiz. Anne, eş ve kardeş gibi en yüce unvanları kendisinde barındıran kadınlarımızın haklarını her zamandan daha fazla koruyacağız.

Bu düşüncelerle bütün kadınlarımızı saygıyla selamlıyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.“