Başhekim Op. Dr. İlker KIZILOĞLU'nun Yeni Yıl Mesajı

T.C. Sağlık Bakanlığı İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Çiğli Bölge Eğtim Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İlker KIZILOĞLU yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başhekim KIZILOĞLU mesajında “ Hastanemiz adına başarılı bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İzmir’in sağlığının gelişip kalkınmasına katkı sunmak amacıyla yoğun bir gayret ve çaba ile çalışıp 2017 yılını geride bıraktık. Her geçen gün kalitemizi arttırarak yolumuza devam ediyoruz. Hastalarımızın sağlık sisteminden daha iyi yararlanabilmeleri için başarı grafiğimizi en üst düzeye çıkartmak için çalışıyoruz. Tüm hasta ve çalışanlarımızın 2018 yılını en içten dileklerimle kutluyor, 2018 yılının ülkemize; sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum.” dedi.