Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Çalışanları Bayramlaştı
05 Eylül 2017

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne Bağlı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Çalışanları Yönetim Katında Biraraya Gelerek Bayramlaştı.

Hastane yönetim katında düzenlenen bayramlaşma törenine Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Başhekimi, Başhekim Yardımcıları ,Sağlık Bakım Hizmeti Müdürü ve Müdür Yardımcıları, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü ve Müdür Yardımcıları ile birlikte çok sayda çalışan katıldı. Törende Hastane Yönetiçisi Op.Dr. İlker Kızıloğlu " Bayramlar, millî ve dinî duygularımızın , inanışlarımızın pekişmesi, taze ve canlı tutulması aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi sağlaması açısından Türk aile geleneğimizin yapıtaşıdır.Bizler de Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi ailesiyiz, çatımız altındaki ailemizin kurban bayramını kutlar birlik ve beraberliğimizin herzaman canlı kalmasını dilerim" dedi Ardından çalışanların birbirleriyle bayramlaşması sırasında, küçüklerin büyüklerin ellerini öpmesi , yürekten kucaklaşmalar ,ayaküstü yapılan sıcak ve samimi sohbetler le devam ederken , birlikte çekilen fotoğraflarla geleneksel bayram tadında geçen tören son buldu.

• IMG_7974.jpeg
  • IMG_7977.jpeg