Gebe Bilgilendirme Sınıfı Kayıtlarımız Devam Etmektedir

Mesai saatleri içerisinde  hergün sabah   09 :30  da  Gebe  Bilgilendirme  Eğitimi adı  altında ; Doğum , Doğum  Sonu  Bakım , Emzirme ve  Anne  Sütünün  Önemi  anlatılmaktadır.  Ayrıca  Hastanemizin  ve Doğum   kliniğimizin  işleyişi ,  fiziki şartlarından  sözedilmektedir.

Düzenli  olarak  tüm  eğitimlerimize katılmak isteyen  yada  eşli  katılmak  isteyen gebelerimize  ise; Gebeliklerinin  13 - 14. haftalarından  itibaren  öğleden sonra  ( saat  13:30 ) randevu  verilerek
3  oturum  düzenlenmektedir.   3   oturumu tamamlayan  gebelerimize    Katılım  Belgeleri    takdim edilerek ,  Klinik  gezisi  yaptırılmaktadır.

BU  GEBELERİMİZİN GEBE BİLGİLENDİRME SINIFI BİRİMİMİZDEN

RANDEVU ALMALARI  RİCA  OLUNUR

EĞİTİM KONULARIMIZ

1. OTURUM : Gebelikle ilgili konular,  Beslenme  ve Egzersizler.

2. OTURUM : Doğum , Doğum  Sonu  Bakım ve kısaca Aile Planlaması.

3. OTURUM: Emzirme , Anne Sütünün  Önemi ve Yenidoğan  Bakımı.

SON  OTURUMUN  BİTİMİNDE KATILIM BELGELERİNİN DAĞITIMI VE KLİNİK GEZİSİ.

İLETİŞİM:  02323983700 / 2241   ( MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE )

EBE  PAKİZE PALABIYIK