Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
12 Eylül 2019

İZMİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
ÇİĞLİ BÖLGE EĞİTİM HASTANESİ AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI
İLAN METNİ

Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Kurs Programı 21 Ekim - 20 Kasım 2019 tarihleri arasında Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi’nde düzenlenecektir. Bu sertifikalı eğitim programına; ameliyathanede en az 2(iki) yıl çalışan hemşire, ebe(hemşirelik yetkisi almış) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilir. Başvuru 09 Eylül - 25 Eylül 2019 tarihleri arasında olup, başvuruda istenen belgeler aşağıda yer almaktadır.

Kurs Başvurusu İçin Gereken Koşullar ve Belgeler;
En az 2 yıl ameliyathanede çalışmış hemşire ya da hemşirelik yetkisi almış ebe ve sağlık memuru (toplum sağlığı) olduğunu belirten kurum yazısı.
En son bitirmiş olduğu okul/yüksekokul (hemşirelik, ebelik, sağlık memurluğu) diplomasının ön-arka fotokopisi (Aslı Gibidir)
Kimlik fotokopisi
Başvuru formu (Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü'nün "Sertifikalı Eğitim Programı Başvuruları" konulu yazı doğrultusunda, sertifikalı eğitim programı başvuruları 16.07.2019 tarihi itibariyle EKiP uygulaması üzerinden alınacaktır. Uygulamaya giriş https://ekip.saglik.gov.tr adresinden e-devlet aracılığıyla yapılacaktır. )

Program Sorumlusu: Pelin ENGİN